Het goede doel van Colosseum Dental Group - De Jacobs Foundation

16-06-2023

De stichting stelt zich ten doel om te investeren in de toekomst van jongeren en stelt hen in staat om op maatschappelijk verantwoorde wijze een productief onderdeel van de samenleving te worden. De Jacobs Foundation vindt dat alle kinderen gelijke toegang tot onderwijs én betere kansen voor persoonlijke ontwikkeling moeten krijgen.

Daarom heeft de Foundation een strategie opgesteld, waarbij men toezegt om tot 2030 zo’n 500 miljoen euro te investeren om scholen te ondersteunen bij het aanbieden van kwaliteitsonderwijs. Het doel is om onderwijssystemen over de hele wereld te transformeren om kinderen en jongeren te voorzien van praktische kennis, vaardigheden, hulpmiddelen en gelijke kansen om zo hun volledige leerpotentieel te bereiken.

,,Ik ben er heel trots op dat deze stichting een belangrijke begunstigde van Colosseum Dental is’’, zegt Patrick Bakker, CEO Colosseum Dental Benelux. ,,Het is een prachtig initiatief van de Jacobs-familie, waar de afgelopen jaren al ongelooflijk veel kinderen profijt van hebben gehad. En vanuit de Benelux zijn we dan ook vastberaden om ons steentje bij te dragen aan deze stichting.’’

De Jacobs Foundation heeft de afgelopen jaren talloze projecten opgezet, in landen als Argentinië, Brazilië, Colombia, Uganda, Ivoorkust, Duitsland en Zwitserland. In 2030 hoopt de stichting liefst 10% van alle scholen wereldwijd te hebben ondersteund met haar kennis en kunde. En zo hoopt de Jacobs Foundation al die kinderen een betere toekomst te geven.

Wil je meer weten over de Foundation? Kijk dan op https://jacobsfoundation.org/

Colosseum Dental geeft dus niet alleen om haar patiënten en medewerkers, maar ook om alle jonge kinderen die het beste onderwijs verdienen.

We Care!