Jarkko Jokinen benoemd tot CEO van Colosseum Dental Benelux

01-09-2023

Het bestuur van Colosseum Dental Group heeft Jarkko Jokinen benoemd tot de nieuwe CEO van Colosseum Dental Benelux.
 
Jarkko combineert deze functie met zijn huidige rol als CEO van ons zusterbedrijf Oral in Finland. Onder zijn leiding is Oral de afgelopen 4 jaar getransformeerd naar de meest geliefde Finse mondzorgverlener onder dentale professionals én patiënten. Zijn kennis en ervaring gaan een zeer belangrijke rol spelen om het succes van Colosseum Dental Benelux voort te zetten én verder uit te bouwen.
 
Jarkko wordt ondersteund door Teemu Arima, die vanaf 1 september als de nieuwe CFO aantreedt. De afgelopen jaren was Teemu (die eveneens oorspronkelijk uit Finland komt) een belangrijke aanjager in de transformatie die Colosseum Dental UK heeft ondergaan. Teemu begon zijn loopbaan als Financial Controller bij Oral in 2016 en werd Group Financial Controller, waarna hij in 2021 ons Britse dochterbedrijf versterkte.
 
Jarkko en Teemu volgen respectievelijk Patrick Bakker en Maarten ter Haar op, die de afgelopen 2 jaar Colosseum Dental Benelux hebben geleid als CEO en CFO. Patrick en Maarten speelden een vitale rol bij de integratie van Colosseum Dental Benelux in de Colosseum Dental-organisatie, na de overname van Curaeos.
 
We danken Patrick en Maarten voor de belangrijke bijdrage die ze hebben geleverd aan de ontwikkeling van ons bedrijf en we wensen Jarkko en Teemu veel succes!