Van Rotterdam naar Parijs, Desi benut de kansen van CDG

18-08-2023

Een voordeel van werken voor een internationale groep als Colosseum Dental, is de mogelijkheid om in een ander land aan de slag te gaan.

Een mooi voorbeeld hiervan is onze collega Tandarts Desislava Gercheva.
Desi is in 2015 afgestudeerd in Bulgarije, met een voorliefde voor esthetische en restauratieve tandheelkunde. In 2018 is zij naar Nederland gekomen en gaan werken als tandarts in een van onze praktijken in Breda.
Door haar enorme inzet, het volgen van diverse opleidingen & trainingen heeft zij zichzelf ontwikkeld tot Chef de Clinique van een van onze praktijken in Rotterdam en een diploma in Aesthetic Dentistry van King's college London behaald.

Haar wens was vanaf dag 1 om uiteindelijk in Parijs als tandarts aan de slag te gaan. Toen Desi afgelopen jaar een internationale training aan de Colosseum Dental Academy in Oslo volgde en zij de Chief Medical Officer uit Parijs ontmoette, was de connectie snel gemaakt. Met hulp van het Nederlandse Colosseum Dental team heeft Desi onlangs de overstap naar Parijs gemaakt!

Desi Gercheva:
‘ Van te voren wist ik niet dat er zoveel mogelijkheden zouden zijn om bij een internationale organisatie als Colosseum Dental te werken. Ik heb ontzettend veel mogelijkheden gehad om mijzelf te ontwikkelen, zowel vakinhoudelijk en als mens. Dat maakt dat ik nu doe wat mij ontzettend gelukkig maakt. Ik ben heel blij dat ik binnen de organisatie de overstap naar Parijs heb kunnen maken. Zo hoef ik mij niet opnieuw binnen een organisatie te bewijzen en kan ik verder bouwen op alles wat ik heb gerealiseerd.  Belangrijk is om altijd te blijven aangeven wat je ambitie is en wat je daarvoor nodig hebt. Binnen Colosseum Dental is er zo’n groot en professioneel netwerk, dat er altijd mogelijkheden zijn om jou te versterken en je droom te realiseren’.

Wil jij dit ook? Lees hie het is om te werken bij Colosseum Dental