Chairman's Award 2024

24-05-2024

In 1995 stond Klaus Jacobs, voormalig voorzitter van Jacobs Holding, aan de basis van de Chairman's Award. Deze prijs erkent werknemers voor uitstekende prestaties op het werk en hun sociale betrokkenheid in de lokale gemeenschap, zoals vrijwilligerswerk en bijdragen aan liefdadigheidsdoelen. Vorig jaar kreeg Colosseum Dental Benelux, als onderdeel van de Jacobs Holding, de kans om bij deze inspirerende traditie aan te sluiten.

Na de fantastische Chairman’s Award-uitreiking in 2023, waar onze collega Esther van Daal als een van de winnaars een award in ontvangst mocht nemen in Zwitserland, zijn we verheugd om te melden dat in 2024 de tweede Colosseum Dental Chairman’s Award uitgereikt zal worden. De eerste nominaties zijn inmiddels binnen en de uiteindelijke prijswinnaars van de Colosseum Dental Group worden samen met zijn/haar partner getrakteerd op een volledige verzorgde 4-daagse reis naar Zürich en Davos (van 2 t/m 6 september 2024) alwaar ook de prijsuitreiking plaats zal vinden.

De Chairman's Award biedt elke Colosseum Dental-medewerker een geweldige kans om die collega's te erkennen die op het werk een stapje extra zetten en hun persoonlijke tijd en middelen inzetten voor goede doelen of gemeenschapswerk. Daarom moedigen we iedereen aan om die echte ambassadeurs van de waarden van ons bedrijf te nomineren: Zorg, Samenwerking en Ondernemerschap.