Marga Ree

Marga Ree studeerde in 1979 af als tandarts aan de Universiteit van Amsterdam en behaalde in 2001 haar MSc titel in de endodontologie.

Zij is een veelgevraagd spreker op congressen in binnen– en buitenland, en heeft inmiddels meer dan 250 lezingen en hands-on cursussen gegeven in zeker 30 landen over de hele wereld. Zij is de primaire auteur van een groot aantal artikelen in nationale en internationale tijdschriften, en heeft een bijdrage geleverd aan diverse boeken over restauratieve tandheelkunde en endodontie.  

Marga Ree heeft als endodontoloog internationale bekendheid verworven op het gebied van de behandeling van tandletsels en het restaureren van endodontisch behandelde elementen. Zij heeft 40 jaar lang haar eigen praktijk gevoerd, waarvan de laatste 20 jaar een verwijspraktijk voor endodontie.

KvPA
Zij wil haar expertise en jarenlange praktijkervaring nu graag voor de KVPA inzetten om (complexe) wortelkanaalbehandelingen en endodontische microchirurgie uit te voeren in een multidisciplinair team.