Werken bij Colosseum Dental

Wil je toegang tot alle kennis en ervaring in de mondzorg? Bij ons kun je de beste zorg verlenen in een persoonlijke werkomgeving.

Een fijne werkplek

Bij Colosseum Dental ervaar je een werkomgeving waarin jij optimaal presteert én gelukkig bent. Dat doen we met elkaar.

Zorgen voor elkaar

Zorgen voor elkaar

Je presteert het beste als je lekker in je vel zit.

Lees meer

Daarom investeren wij in het welzijn van onze medewerkers. En dat begint met een fijne werkplek, waarin je werkt met de juiste materialen en apparatuur met een goede ergonomie. Maar ook met een gezonde work-life balance, gezond eten, lease-fietsenplan en deelname aan fiets- en hardloopwedstrijden.

Aandacht voor elkaar

Aandacht voor elkaar

We besteden aandacht aan jou als professional én als mens.

Lees meer

Ook al spendeer je een groot deel van je leven op je werk, het leven draait niet alleen om werk. Met persoonlijke gesprekken, leuke uitstapjes en cadeautjes op belangrijke momenten, hebben we aandacht voor elkaar.

We versterken elkaar

We versterken elkaar

Maak deel uit van een team dat elkaar niet alleen ondersteunt, maar ook inspireert.

Lees meer

Bij Colosseum Dental omarmen we zowel nieuwkomers als ervaren professionals die de volgende stap in hun carrière willen zetten. Wij bieden mentorship, leertrajecten, specialisaties en zelfs ondernemerskansen. Met ons uitgebreide netwerk van mondzorgprofessionals staan we klaar om je op alle fronten te ondersteunen en te versterken. Samen onderzoeken we welke mogelijkheden jou helpen om de controle over je eigen carrièrepad te nemen.

Lars Toonen
Mondhygiënist in Tilburg

Dankzij mijn passie voor mondhygiëne kreeg ik de kans om een coördinerende rol te spelen voor de intranet Focusgroep Mondhygiëne.

Ellen Vrieling
Regiomanager

Als het lukt om een vertrouwensband te smeden waarin we van elkaar kunnen leren en onze praktijken laten floreren, ben ik een gelukkig mens.

Groot netwerk

Bij ons maak je deel uit van een (inter)nationaal team van ervaren professionals in de tandheelkunde.

Wat ons uniek maakt, is dat we een breed scala aan behandelingen intern kunnen uitvoeren, zonder doorverwijzingen naar externe specialisten. Binnen ons netwerk hebben we de expertise voor verschillende tandheelkundige zorg, van routinecontroles tot specialistische ingrepen.

Lees meer

Voor jou als behandelaar betekent dit directe toegang tot gedeelde kennis en ervaring, wat je professionele groei bevordert. Voor de patiënt betekent dit een gestroomlijnde en efficiënte zorgervaring binnen ons vertrouwde netwerk.
Kortom, werken bij ons betekent deel uitmaken van een netwerk dat samenwerking en kwaliteitszorg voor onze patiënten bevordert.

Maatschappelijke impact

De Colosseum Dental Group is onderdeel van Jacobs Holding, met de Jacobs Foundation als enige economische begunstigde. Werken voor Colosseum Dental betekent dus ook indirect bijdragen aan de activiteiten van de Jacobs Foundation.

Lees meer

Deze stichting stelt zich ten doel om te investeren in de toekomst van jongeren en stelt hen in staat om op maatschappelijk verantwoorde wijze een productief onderdeel van de samenleving te worden. De Jacobs Foundation vindt dat alle kinderen gelijke toegang tot onderwijs én betere kansen voor persoonlijke ontwikkeling moeten krijgen.
Daarom heeft de Foundation een strategie opgesteld, waarbij men toezegt om tot 2030 zo’n 500 miljoen euro te investeren om scholen te ondersteunen bij het aanbieden van kwaliteitsonderwijs.

Interesse?

 

Of neem contact op met onze Corporate Recruiter Camiel.

Camiel Naus
Corporate Recruiter

Ik help je graag verder met alle vragen die je hebt met betrekking tot werken bij Colosseum Dental.

Gebeld worden?

Wanneer ik bereikbaar ben: