Werken bij Colosseum Dental

Werken bij Colosseum Dental

Of je nu net start of je bent toe aan de volgende stap in je loopbaan, bij Colosseum Dental bieden we je alle faciliteiten en ondersteuning die je nodig hebt om alles uit jezelf te halen. Een mentor, coaching (aan de stoel) en opleidingen via onze eigen Benelux Academy of de internationale Academy in Oslo.

Daarnaast zijn er mogelijkheden tot zelf ondernemen. Dat kan bijvoorbeeld als mede-aandeelhouder van een praktijk, maar andere vormen van samenwerking zijn bespreekbaar. Samen kijken we hoe we jou kunnen versterken en zorgen we ervoor dat jij de regie kan pakken over je eigen loopbaan.

Werken bij Colosseum Dental

Work-life balance

Work-life balance

Je presteert alleen goed als je ook lekker in je vel zit. Zowel fysiek als mentaal. Daarom investeren wij in de wellbeing van onze medewerkers. En dat begint met een fijne werkplek, waarin je werkt met de juiste materialen en ergonomisch verantwoorde apparatuur. Maar ook met een gezonde work-life balance, gezond eten, beweging en mental coaching.

Waar we ook veel aandacht aan geven is zorgen dat we elkaar zien. Zien als professional, waarbij je wordt gewaardeerd voor de waarde die je toevoegt. Maar ook als mens. Want ook al spendeer je een groot deel van je leven op je werk; het leven draait niet om werk. Met persoonlijke gesprekken, leuke uitstapjes en cadeautjes op belangrijke momenten zijn we er altijd voor elkaar.

Bekijk vacatures

Work-life balance

Onze 7 beloftes aan startende tandartsen

1. Elke startende tandarts wordt gekoppeld aan een ervaren mentor
Omdat we begrijpen dat de overgang van het klaslokaal naar de tandartspraktijk best spannend kan zijn word je als startende behandelaar gekoppeld aan een ervaren mentor.

2. Wij zorgen voor een professionele onboarding
We nemen onboarding serieus, daarom bieden we je (naast onze Academy) diverse ontwikkelingsmodules aan.

3. Wij bieden jou een individueel carrièrepad
Of je nu droomt om Chef de Clinique te worden of gaat voor een perfect werk-privé balans. Jij kiest jouw pad.

4. Wij hebben specialisten in elke regio
Er is altijd een mentor/vraagbaak in de buurt, die jou kan helpen met uitdagingen op een bepaald specialistisch vlak.

Onze 7 beloftes aan startende tandartsen

Onze 7 beloftes aan startende tandartsen

5. Bij Colosseum Dental kan je een leven lang leren
Middels onze Academy kun je ook na de onboarding jezelf blijven ontwikkelen. Klassikaal, op de praktijkvloer en/of online.

6. Ben je niet alleen talentvol, maar ook ondernemend? Begin met ons een praktijk!
Zorg, Samenwerking en Ondernemerschap zijn de drie Kernwaarden van Colosseum Dental. En daarom staan wij er ook voor open om samen te ondernemen.

7. Wij zorgen voor je en hebben aandacht voor elkaar!
Naast het vieren van successen hebben we ook oog voor hoe het met jou als persoon gaat en zijn er voor je waar nodig!

Young Dentist Development Program

Als tandarts komt er veel op je af. Zeker als je nog geen jaren werkervaring hebt. Wij van Colosseum Dental begrijpen dat. Wij bieden onze behandelaren daarom alle ruimte voor ontwikkeling, flexibiliteit en afwisseling en helpen je graag om jouw ambitie verder in te vullen.

Lees meer

Dental Experience Days

Tijdens de Dental Experience Days krijgen  5e- of 6e-jaars studenten Tandheelkunde twee dagen lang een uniek kijkje in de wereld van Colosseum Dental. Onze toppraktijk in Amsterdam, KVPA, opent  haar deuren voor een exclusieve, toonaangevende workshop. En omdat we bij Colosseum Dental de balans tussen mens en werk erg belangrijk vinden, besteden we ook aandacht aan competenties en persoonlijkheden. Maak kennis met andere studenten en met onze mensen. Van beginnende tandartsen tot onze CEO en inspirerende dentale leiders uit onze organisatie.

De volgende Dental Experience Days is in ontwikkeling. Houd onze social media kanalen en deze pagina in de gaten.