Het verhaal van Herman de Raaf

Werkzaam bij Colosseum Dental sinds 2018.

Werkplek

Tandartsenpraktijk BlinQ en het Dental Service Center

Functie

Chief Medical Officer en Tandarts

Met een uitgebreid netwerk van mondzorgprofessionals biedt Colosseum Dental de mogelijkheid om je professioneel te ontwikkelen en bredere rollen op je te nemen, waardoor je een grotere impact kunt hebben.

Dit is wat mij aanspreekt in deze organisatie en vanuit mijn Brabantse achtergrond neem ik je graag mee op mijn reis binnen Colosseum Dental. Met trots en dankbaarheid vervul ik mijn huidige functie.

Over mij
Mijn naam is Herman de Raaf, een tandarts uit Etten-Leur, met een missie gebaseerd op de overtuiging dat wij het verschil kunnen maken in de tandheelkunde. Sinds het begin van mijn carrière in 2003, heb ik geloofd in de kracht van mijn tandartsenpraktijk BlinQ en in het potentieel van een grote organisatie als Colosseum Dental om gezamenlijk de tandheelkunde te transformeren.

Naast mijn rol als tandarts, vervul ik de functie van Chief Medical Officer (CMO) voor onze Benelux-organisatie. Hier werk ik vanuit mijn duurzame ambitie en fungeer ik als verbindende schakel tussen de mondzorgprofessionals die werkzaam zijn binnen Colosseum Dental.

Ik ben getrouwd met mijn avontuurlijke partner, Nini, en samen streven we naar een stabiele toekomst voor onze vier kinderen, waarbij ik werk en privé op een evenwichtige wijze wil combineren.

Samenwerken in de praktijk
De huidige fase waarin Colosseum Dental zich bevindt, spreekt mij bijzonder aan. Het is een fase waarin ondernemerschap, samenwerking en duurzame zorg centraal staan. Door gezamenlijk te werken, van elkaar te leren en elkaars krachten te benutten, leggen we een solide basis voor de toekomst om daadwerkelijk het verschil te kunnen maken.

Ik koester nog altijd de momenten aan de stoel waar mijn team me de kans gaf om te schitteren als "de beste tandarts". Hier heb ik als geen ander kunnen ervaren hoe belangrijk de kracht van het gehele team is. Met veel plezier breng ik nog steeds 1 à 2 dagen per week door aan de behandelstoel, waar ik mijn patiënten met toewijding help.

De toekomst van tandheelkunde
In mijn rol als CMO ben ik betrokken bij diverse initiatieven, waaronder onze eigen Academy, de Medical Board, de klinische lijn binnen de organisatie, het team van kwaliteitsmanagers, en vele andere. Hierdoor heb ik het voorrecht om echt bij te dragen aan de toekomst van de tandheelkunde.

Colosseum Dental biedt tal van mogelijkheden, en mijn collega's en ik staan klaar om met je in gesprek te gaan om te verkennen hoe we jou kunnen versterken om ook in de tandheelkunde van de toekomst het verschil te maken.