Over ons

Over ons

Een leven lang...

Bij Colosseum Dental Benelux willen we iedereen de mogelijkheid geven op een gezond en gelukkig leven. En daarom focussen we juist op onze langetermijnvisie. Wij willen een partner zijn voor onze patiënten en onze medewerkers; in iedere levensfase met de daarbij behorende behoeftes.

Onze visie

Wij willen de eerste keuze zijn voor patiënten en mondzorgprofessionals. 

Onze missie

Het is onze missie om moderne, hoogwaardige tandheelkundige diensten te leveren in het belang van patiënten, werknemers en aandeelhouders, waarbij we altijd streven naar groei en perfectie.

Over ons

We versterken elkaar

We versterken elkaar

Bij Colosseum Dental ondersteunen we zowel starters als professionals die een nieuwe carrièrestap overwegen. Wij bieden mentorship, stoel-coaching, opleidingen, specialisatiekansen en ondernemersmogelijkheden. Samen verkennen we hoe we jouw carrière kunnen versterken en je de leiding over je eigen loopbaan kunt nemen

We versterken elkaar

We hebben aandacht voor elkaar

We hebben aandacht voor elkaar

We zorgen ervoor dat we elkaar echt zien, zowel als professional als persoon. Hoewel werk belangrijk is, draait het leven om meer. Met persoonlijke gesprekken, leuke uitstapjes en cadeautjes op belangrijke momenten zijn we er altijd voor elkaar. 

We hebben aandacht voor elkaar

We zorgen voor elkaar

We zorgen voor elkaar

Goede prestaties komen voort uit welzijn, zowel fysiek als mentaal. Daarom investeren we in het welzijn van onze medewerkers, van ergonomische werkplekken tot een gebalanceerd leven. Denk aan ons lease-fietsenplan en deelname aan de BredaseSingelloop.

We zorgen voor elkaar

 

De praktijken

Colosseum Dental Benelux heeft moderne praktijken waar naast algemene tandheelkunde ook diverse specialismen worden aangeboden. Op deze manier kunnen wij onze patiënten bij alle tandheelkundige vraagstukken van de beste mondzorg voorzien.

 

 

De Colosseum Dental Group

Colosseum Dental Benelux is onderdeel van Colosseum Dental Group, de grootste dentale zorgverlener van Europa, met meer dan 800 tandartspraktijken in 11 Europese landen waar ruim 10.000 collega’s werken.

We zijn onderdeel van een familiebedrijf, de Jacobs Holding, die met een langetermijnvisie in de tandheelkunde is gestapt. De enige economische begunstigde van de Jacobs Holding is de Jacobs Foundation.

Lees meer over de groep

De Colosseum Dental Group

De Colosseum Dental Group

 

Jacobs Foundation

De Jacobs Foundation is een van ‘s werelds belangrijkste liefdadigheidsinstellingen voor kinderen en jongeren. Deze stichting investeert in de toekomst van jongeren en stelt hen in staat om een productief onderdeel van de samenleving te worden.

De Foundation vindt dat alle kinderen gelijke toegang tot onderwijs en betere kansen voor persoonlijke ontwikkeling moeten krijgen.

Lees meer over het goede doel