Werken als tandheelkundige in Zeeland

Zoek je een nieuwe uitdaging als mondzorgprofessional?
Onze moderne tandartspraktijken in Zeeland bieden kansen voor groei en ontwikkeling. Geniet van filevrij rijden, het strand op 15 minuten afstand en nabijgelegen steden zoals Rotterdam, Breda en Antwerpen.

Ontdek de lifestyle

 

Wonen in Zeeland

Ervaar de ideale balans tussen werk in onze praktijken en het leven in Zeeland. Kies uit diverse woonopties, bespreek werk met collega's aan zee en geniet van watersport en gezelligheid na werktijd. Een carrière in Zeeland voelt als een vakantie – ontdek de voordelen!

Ervaringen van onze collega's

Yvette
Mondhygiënist Tandartspraktijk De Oude Vest in Middelburg

Ik werk al meer dan 15 jaar in deze praktijk. Onze patiënten zijn hier altijd hartelijk en trouw. Het hechte team werkt fijn samen. Onze praktijk is gevestigd in een oude school en heeft een prachtig en groen uitzicht op de singel.

Joyce
Tandartsassistent Tandheelkundig Centrum Kwadrant in Zierikzee

Ik ben geboren en getogen in Zeeland. Wat ik zo fijn aan Zeeland vind is dat het zeer gemoedelijk is, de mensen zijn vriendelijk en de natuur en omgeving is prachtig. Ik werk nu 3 jaar in deze praktijk en ben begonnen direct na mijn opleiding. Ik werd met open armen ontvangen en werk nog iedere dag met veel plezier.

Lacry
Tandartsassistent Tandzorg de Steense Brug

Ik ben Lacry uit Roemenië en woon al 10 jaar in Nederland. Ik voelde mij direct welkom in het team van Tandzorg DeSteenseBrug. Iedereen is behulpzaam en staat klaar voor elkaar, ook heb ik de ruimte om mij te blijven ontwikkelen. Dit motiveert mij in mijn dagelijkse werk, waarbij ik de patienten met een vertrouwd en goed gevoel kan helpen.

 

Ontdek de vacatures  Stel eerst een vraag

Onze praktijken

Onze praktijken

‎Ben jij toe aan een nieuwe omgeving?

Ontdek de charme van werken in Zeeland bij drie moderne tandartspraktijken die hoogwaardige mondzorg bieden aan hun patiënten.

Lees meer

Ontdek de charme van werken in Zeeland bij drie moderne tandartspraktijken die hoogwaardige mondzorg bieden aan hun patiënten.

1. Tandartspraktijk De Oude Vest in Middelburg

Middelburg, een historische stad in Zeeland, biedt een levendige mix van cultuur en natuur.
Geniet van indrukwekkende architectuur, gezellige terrassen en lokale specialiteiten. Met uitgestrekte bossen en stranden in de buurt, is Middelburg de perfecte plek voor zowel werk als ontspanning.

De praktijk

  • Aantal collega's: 19
  • Behandelkamers: 8
  • Specialisaties: Gebitsprotheses & implantologie

2. Tandheelkundig Centrum Kwadrant in Zierikzee

Werk bij Tandheelkundig Centrum Kwadrant en geniet van de historische omgeving.
Ontdek sfeervolle straatjes, eeuwenoude gebouwen, de iconische Sint Lievens Monstertoren en proef verse vis en zeevruchten. Ervaar professionele uitdagingen terwijl je dagelijks hoogwaardige mondzorg levert.

De praktijk

  • Collega's: 24
  • Behandelkamers: 8
  • Specialisaties: Gebitsprotheses & implantologie

3. Tandzorg de Steense Brug in Sint Jansteen

Ontspanning & mondzorg in het vredige Sint Jansteen
Lever hoogwaardige zorg en geniet je van Sint Jansteen's rustige omgeving. Ontdek wandelpaden, het unieke natuurgebied Verdronken Land van Saeftinghe en proef heerlijke Zeeuwse mosselen, terwijl je dagelijks bijdraagt aan de mondgezondheid van tevreden patiënten.

De praktijk

  • Aantal collega's: 10
  • Behandelkamers: 6
  • Specialisaties: Implantologie, orthodontie & gebitsprotheses

Colosseum Dental Benelux als werkgever

Colosseum Dental Benelux als werkgever

Bij Colosseum Dental bieden we tandheelkundigen groeikansen en optimale ondersteuning, zoals mentorship, coaching en opleidingen via onze Benelux en Oslo Academies.
Wij focussen op medewerkerswelzijn, ergonomie, balans en gezondheid, en waarderen elkaar als professionals door persoonlijke aandacht en vieringen van belangrijke momenten.

Bekijk al onze vacatures

Colosseum Dental Benelux als werkgever

Contactpersoon

Mijn naam is Camiel Naus. Ik help je graag verder met alle vragen die je hebt met betrekking tot deze vacatures.

Contactgegevens
+316 51 90 32 73
camiel.naus@colosseumdental.nl

Bel mij

Ik wil meer info over:

Solliciteer direct

Vacature:*
Upload CV:
Upload motivatiebrief: