Werken als assistent

Als tandartsassistent bij Colosseum Dental ben jij van onschatbare waarde in de zorg voor al onze patiënten. Samen met een tandarts vorm je een sterk team waardoor jullie onze patiënten de beste mondzorg kunnen bieden.

De mogelijkheden

Of je nu een startende of een ervaren tandartsassistent bent, bij Colosseum Dental kun je aan de slag. Zelfs wanneer je graag bij ons het vak wil leren is dat mogelijk! We zijn er voor je wanneer je behoefte hebt aan begeleiding, scholing of persoonlijke ontwikkeling.
Wij vinden het heel belangrijk dat jij je werkplek bij ons als prettig ervaart.

Als assistent kun je doorgroeien naar:

  • Orthodontieassistent
  • Implantologieassistent
  • Kaakchirurgieassistent
  • Preventieassistent
  • Paro-preventieassistent
  • Mondhygiënist

Een fijne werkplek

Bij Colosseum Dental ervaar je een werkomgeving waarin jij optimaal presteert én gelukkig bent. Dat doen we met elkaar.

Zorgen voor elkaar w

Je presteert het beste als je lekker in je vel zit.

Lees meer

Daarom investeren wij in het welzijn van onze medewerkers. En dat begint met een fijne werkplek, waarin je werkt met de juiste materialen en apparatuur met een goede ergonomie. Maar ook met een gezonde work-life balance, gezond eten, lease-fietsenplan en deelname aan fiets- en hardloopwedstrijden.

Aandacht voor elkaar w

We besteden aandacht aan jou als professional én als mens.

Lees meer

Ook al spendeer je een groot deel van je leven op je werk, het leven draait niet alleen om werk. Met persoonlijke gesprekken, leuke uitstapjes en cadeautjes op belangrijke momenten, hebben we aandacht voor elkaar.

We versterken elkaar w

Maak deel uit van een team dat elkaar niet alleen ondersteunt, maar ook inspireert.

Lees meer

Bij Colosseum Dental omarmen we zowel nieuwkomers als ervaren professionals die de volgende stap in hun carrière willen zetten. Wij bieden mentorship, leertrajecten, specialisaties en zelfs ondernemerskansen. Met ons uitgebreide netwerk van mondzorgprofessionals staan we klaar om je op alle fronten te ondersteunen en te versterken. Samen onderzoeken we welke mogelijkheden jou helpen om de controle over je eigen carrièrepad te nemen.

Tevreden patiënten

Tevreden patiënten

Colosseum Dental streeft ernaar om alle patiënten de beste mondzorg te bieden met als resultaat tevreden patiënten. Wij streven continu naar een hoog niveau van patiëntentevredenheid. Om deze tevredenheid te volgen, maken we gebruik van het Klantenvertellen reviewplatform. Dit stelt onze mondzorgprofessionals in staat om nog beter in te spelen op de individuele behoeften en verwachtingen van elke patiënt.

Tevreden patiënten
Aandacht voor jou
Waar we veel aandacht aan geven, is zorgen dat we elkaar zien. Zien als professional, waarbij je wordt gewaardeerd voor de waarde die je toevoegt. Maar ook als mens, met persoonlijke gesprekken, leuke uitstapjes en cadeautjes. Op belangrijke momenten zijn we er voor elkaar.
Jouw ontwikkeling
Bij Colosseum Dental ondersteunen we jouw groei en ontwikkeling met scholingsmogelijkheden, zowel persoonlijk als specialistisch. We streven ernaar dat jij je ideale carrièrepad bij ons kunt realiseren, met als doel dé voorkeurswerkgever voor jou te zijn. Wij kijken graag samen met jou hoe we je kunnen ondersteunen.

Maatschappelijke impact
De Colosseum Dental Group is onderdeel van Jacobs Holding, met de Jacobs Foundation als enige economische begunstigde. Werken voor Colosseum Dental betekent dus ook indirect bijdragen aan de activiteiten van de Jacobs Foundation.

Lees meer

Deze stichting stelt zich ten doel om te investeren in de toekomst van jongeren en stelt hen in staat om op maatschappelijk verantwoorde wijze een productief onderdeel van de samenleving te worden. De Jacobs Foundation vindt dat alle kinderen gelijke toegang tot onderwijs én betere kansen voor persoonlijke ontwikkeling moeten krijgen. Daarom heeft de Foundation een strategie opgesteld, waarbij men toezegt om tot 2030 zo’n 500 miljoen euro te investeren om scholen te ondersteunen bij het aanbieden van kwaliteitsonderwijs.

Interesse?

 

Of neem contact op met onze Corporate Recruiter Camiel.

Camiel Naus
Corporate Recruiter

Ik help je graag verder met alle vragen die je hebt met betrekking tot werken bij Colosseum Dental.

Gebeld worden?

Wanneer ik bereikbaar ben: