Werken als mondhygiënist

Als mondhygiënist bij Colosseum Dental speel je een essentiële rol in onze praktijk, waarbij we streven naar duurzame mondzorg met een focus op mondhygiëne en preventie. Je beheert je eigen agenda en werkt samen met een ervaren team in een fijne werkomgeving.

Netwerk van mondhygiënisten

Als onderdeel van het uitgebreide Colosseum Dental-netwerk profiteer je als mondhygiënist van diverse voordelen.

Via onze Colosseum Dental HUB, een communicatieplatform, hebben we een speciale sectie gecreëerd voor mondhygiënisten. Hier worden relevante en actuele onderwerpen gedeeld en collega's kunnen eenvoudig met elkaar in contact komen. Dit bevordert een effectieve communicatie en samenwerking binnen ons netwerk van mondzorgprofessionals.

Lars Toonen
Mondhygiënist in Tilburg

Dankzij mijn passie voor mondhygiëne kreeg ik de kans om een coördinerende rol te spelen voor de intranet Focusgroep Mondhygiëne.

Een fijne werkplek

Bij Colosseum Dental ervaar je een werkomgeving waarin jij optimaal presteert én gelukkig bent. Dat doen we met elkaar.

Zorgen voor elkaar w

Je presteert het beste als je lekker in je vel zit.

Lees meer

Daarom investeren wij in het welzijn van onze medewerkers. En dat begint met een fijne werkplek, waarin je werkt met de juiste materialen en apparatuur met een goede ergonomie. Maar ook met een gezonde work-life balance, gezond eten, lease-fietsenplan en deelname aan fiets- en hardloopwedstrijden.

Aandacht voor elkaar w

We besteden aandacht aan jou als professional én als mens.

Lees meer

Ook al spendeer je een groot deel van je leven op je werk, het leven draait niet alleen om werk. Met persoonlijke gesprekken, leuke uitstapjes en cadeautjes op belangrijke momenten, hebben we aandacht voor elkaar.

We versterken elkaar w

Maak deel uit van een team dat elkaar niet alleen ondersteunt, maar ook inspireert.

Lees meer

Bij Colosseum Dental omarmen we zowel nieuwkomers als ervaren professionals die de volgende stap in hun carrière willen zetten. Wij bieden mentorship, leertrajecten, specialisaties en zelfs ondernemerskansen. Met ons uitgebreide netwerk van mondzorgprofessionals staan we klaar om je op alle fronten te ondersteunen en te versterken. Samen onderzoeken we welke mogelijkheden jou helpen om de controle over je eigen carrièrepad te nemen.

Kwaliteit van onze zorg

Kwaliteit van onze zorg

De kwaliteit van onze mondzorg staat voorop. Op alle niveau's hanteren we duaal leiderschap,  waarbij klinische expertise een integraal onderdeel is van onze besluitvorming.

Lees meer

Binnen onze organisatie bestaat de klinische vertegenwoordiging niet alleen uit behandelaren, maar ook uit een Medical Board, klinische adviseurs en Chef de Clinics. Om de kwaliteit van onze zorg te waarborgen, krijgen we ondersteuning van de afdeling Kwaliteit en onze Academy. Zij zetten zich continu in om het kwaliteitsbeleid te handhaven, te controleren en te optimaliseren. Ook bieden zij de benodigde trainingen en opleidingen voor het behalen van je KRT punten, zodat je kunt groeien en uitblinken in je vak.

Kwaliteit van onze zorg
Persoonlijk carrièrepad
We streven ernaar dat jij je ideale carrièrepad bij ons kunt realiseren, met als doel dé voorkeurswerkgever in de tandheelkunde voor jou te zijn. Ben je op zoek naar verdieping of verbreding, het ontwikkelen van specifieke vaardigheden, ondernemerschap of heb je andere doelen? Wij zijn graag bereid om samen met jou te bekijken hoe we je hierin kunnen ondersteunen en versterken.
Aandacht voor jou
Waar we veel aandacht aan geven is zorgen dat we elkaar zien. Zien als professional, waarbij je wordt gewaardeerd voor de waarde die je toevoegt. Maar ook als mens, met persoonlijke gesprekken, leuke uitstapjes en cadeautjes. Op belangrijke momenten zijn we er voor elkaar.

Maatschappelijke impact
De Colosseum Dental Group is onderdeel van Jacobs Holding, met de Jacobs Foundation als enige economische begunstigde. Werken voor Colosseum Dental betekent dus ook indirect bijdragen aan de activiteiten van de Jacobs Foundation.

Lees meer

Deze stichting stelt zich ten doel om te investeren in de toekomst van jongeren en stelt hen in staat om op maatschappelijk verantwoorde wijze een productief onderdeel van de samenleving te worden. De Jacobs Foundation vindt dat alle kinderen gelijke toegang tot onderwijs én betere kansen voor persoonlijke ontwikkeling moeten krijgen. Daarom heeft de Foundation een strategie opgesteld, waarbij men toezegt om tot 2030 zo’n 500 miljoen euro te investeren om scholen te ondersteunen bij het aanbieden van kwaliteitsonderwijs.

Interesse?

 

Of neem contact op met onze Corporate Recruiter Camiel.

Camiel Naus
Corporate Recruiter

Ik help je graag verder met alle vragen die je hebt met betrekking tot werken bij Colosseum Dental.

Gebeld worden?

Wanneer ik bereikbaar ben: