Werken als ervaren tandarts

Als ervaren tandarts heb je voldoende kennis om aan te geven wat voor praktijk, team en andere punten belangrijk voor je zijn. Met meer dan 100 tandartspraktijken zal Colosseum Dental er alles aan doen om een passende plek voor jou te vinden.

Herman de Raaf
Chief Medical Officer en Tandarts

Colosseum Dental biedt tal van mogelijkheden, en mijn collega's en ik staan klaar om met je in gesprek te gaan om te verkennen hoe we jou kunnen versterken om ook in de tandheelkunde van de toekomst het verschil te maken.

De kwaliteit van onze zorg

De kwaliteit van onze mondzorg staat voorop. Op alle niveau's hanteren we duaal leiderschap,  waarbij klinische expertise een integraal onderdeel is van onze besluitvorming.

Binnen onze organisatie bestaat de klinische vertegenwoordiging niet alleen uit behandelaren, maar ook uit een Medical Board, klinische adviseurs en Chef de Clinics. Om de kwaliteit van onze zorg te waarborgen, krijgen we ondersteuning van de afdeling Kwaliteit en onze Academy. Zij zetten zich continu in om het kwaliteitsbeleid te handhaven, te controleren en te optimaliseren. Ook bieden zij de benodigde trainingen en opleidingen voor het behalen van je KRT punten, zodat je kunt groeien en uitblinken in je vak.

Duurzaamheid

Binnen de Colosseum Dental Group leggen we grote nadruk op duurzaamheid, zowel in de vorm van preventieve zorgbenadering als in ons lange termijn bedrijfsbeleid. Dit stelt ons in staat om te investeren in nieuwe technologieën en digitalisering, met als doel de kwaliteit van onze zorg voortdurend te verbeteren.

Rick van Dulken
Tandarts en lid Medical Board

Ooit komt het ervan: een Patient Journey waarbij je als tandarts, ondersteund door data, een patiënt door de jaren heen begeleid om de mondgezondheid op een goed niveau te houden.

Desi Gercheva
Tandarts

Voordat ik bij Colosseum Dental kwam werken, had ik niet verwacht dat er zoveel mogelijkheden zouden zijn binnen zo'n internationale organisatie.

Groot netwerk

Colosseum Dental is de grootste mondzorgaanbieder in Europa en streeft ernaar de eerste keuze te zijn voor patiënten.

Met 12.500 mondzorgprofessionals verspreid over tal van Europese landen, bieden wij een uitgebreid netwerk van kennis en mogelijkheden, waarmee je je verder kunt specialiseren, ontwikkelen, of zelfs internationaal aan de slag kunt gaan.

Persoonlijk carrièrepad
We streven ernaar dat jij je ideale carrièrepad bij ons kunt realiseren, met als doel dé voorkeurswerkgever in de tandheelkunde voor jou te zijn. Ben je op zoek naar verdieping of verbreding, het ontwikkelen van specifieke vaardigheden, ondernemerschap of heb je andere doelen? Wij zijn graag bereid om samen met jou te bekijken hoe we je hierin kunnen ondersteunen en versterken.
Aandacht voor jou
Waar we veel aandacht aan geven is zorgen dat we elkaar zien. Zien als professional, waarbij je wordt gewaardeerd voor de waarde die je toevoegt. Maar ook als mens, met persoonlijke gesprekken, leuke uitstapjes en cadeautjes. Op belangrijke momenten zijn we er voor elkaar.

Maatschappelijke impact
De Colosseum Dental Group is onderdeel van Jacobs Holding, met de Jacobs Foundation als enige economische begunstigde. Werken voor Colosseum Dental betekent dus ook indirect bijdragen aan de activiteiten van de Jacobs Foundation.

Lees meer

Deze stichting stelt zich ten doel om te investeren in de toekomst van jongeren en stelt hen in staat om op maatschappelijk verantwoorde wijze een productief onderdeel van de samenleving te worden. De Jacobs Foundation vindt dat alle kinderen gelijke toegang tot onderwijs én betere kansen voor persoonlijke ontwikkeling moeten krijgen. Daarom heeft de Foundation een strategie opgesteld, waarbij men toezegt om tot 2030 zo’n 500 miljoen euro te investeren om scholen te ondersteunen bij het aanbieden van kwaliteitsonderwijs.

Interesse?

 

Of neem contact op met onze Corporate Recruiter Camiel.

Camiel Naus
Corporate Recruiter

Ik help je graag verder met alle vragen die je hebt met betrekking tot werken bij Colosseum Dental.

Gebeld worden?

Wanneer ik bereikbaar ben: