Werken als startende tandarts

Als je een startende tandarts bent begrijpen we dat de overgang van het klaslokaal naar de tandartspraktijk uitdagend kan zijn. Wij zijn er voor jou om je in dit proces volledig te ondersteunen.

Vani Markarian
Tandarts

Voor nu wil ik zoveel mogelijk leren en doen. Binnen Colosseum Dental is er ontzettend veel mogelijk om dit te realiseren en dat doen ze op een zeer professionele manier.

Persoonlijke begeleiding

We bieden een uitgebreid onboarding programma aan. Voor, tijdens en na je start begeleiden we je op een informele en inhoudelijke manier, zodat je onze organisatie en collega’s optimaal leert kennen. Lees meer

Als startende tandarts kunnen we je ook koppelen aan een ervaren mentor. Deze mentor zorgt voor een optimale ondersteuning wanneer jij het nodig hebt. Tandartsen met 0-2 jaar werkervaring kunnen bovendien deelnemen aan het Young Dentist Development Program.

Jouw carrièrepad

We streven ernaar dat jij je ideale carrièrepad bij ons kunt realiseren, met als doel dé voorkeurswerkgever in de tandheelkunde voor jou te zijn.

Lees meer

Onze ervaren mentoren, de kwaliteit van onze behandelaars, onze Academy en ons netwerk kunnen je hierbij uitstekend ondersteunen.

Groot netwerk

Met meer dan 100 tandartspraktijken, maak je bij Colosseum Dental deel uit van een groot netwerk van mondzorgprofessionals.

Lees meer

Met elkaar kunnen we alle mondzorgvraagstukken voor de patiënt oplossen. Ook kunnen we je in contact brengen met alle toonaangevende specialisten in ons vakgebied.

Kwaliteit van onze zorg

De kwaliteit van onze mondzorg staat voorop. Op alle niveau's hanteren we duaal leiderschap,  waarbij klinische expertise een integraal onderdeel is van onze besluitvorming.

Lees meer

Binnen onze organisatie bestaat de klinische vertegenwoordiging niet alleen uit behandelaren, maar ook uit een Medical Board, klinische adviseurs en Chef de Clinics. Om de kwaliteit van onze zorg te waarborgen, krijgen we ondersteuning van de afdeling Kwaliteit en onze Academy. Zij zetten zich continu in om het kwaliteitsbeleid te handhaven, te controleren en te optimaliseren. Ook bieden zij de benodigde trainingen en opleidingen voor het behalen van je KRT punten, zodat je kunt groeien en uitblinken in je vak.

Herman de Raaf
Chief Medical Officer en Tandarts

Colosseum Dental biedt tal van mogelijkheden, en mijn collega's en ik staan klaar om met je in gesprek te gaan om te verkennen hoe we jou kunnen versterken om ook in de tandheelkunde van de toekomst het verschil te maken.

Aandacht voor jou
Waar we veel aandacht aan geven, is zorgen dat we elkaar zien. Zien als professional, waarbij je wordt gewaardeerd voor de waarde die je toevoegt. Maar ook als mens, met persoonlijke gesprekken, leuke uitstapjes en cadeautjes. Op belangrijke momenten zijn we er voor elkaar.
Jouw ontwikkeling
Bij Colosseum Dental ondersteunen we jouw groei en ontwikkeling met scholingsmogelijkheden, zowel persoonlijk als specialistisch. We streven ernaar dat jij je ideale carrièrepad bij ons kunt realiseren, met als doel dé voorkeurswerkgever voor jou te zijn. Wij kijken graag samen met jou hoe we je kunnen ondersteunen.

Maatschappelijke impact
De Colosseum Dental Group is onderdeel van Jacobs Holding, met de Jacobs Foundation als enige economische begunstigde. Werken voor Colosseum Dental betekent dus ook indirect bijdragen aan de activiteiten van de Jacobs Foundation.

Lees meer

Deze stichting stelt zich ten doel om te investeren in de toekomst van jongeren en stelt hen in staat om op maatschappelijk verantwoorde wijze een productief onderdeel van de samenleving te worden. De Jacobs Foundation vindt dat alle kinderen gelijke toegang tot onderwijs én betere kansen voor persoonlijke ontwikkeling moeten krijgen. Daarom heeft de Foundation een strategie opgesteld, waarbij men toezegt om tot 2030 zo’n 500 miljoen euro te investeren om scholen te ondersteunen bij het aanbieden van kwaliteitsonderwijs.

Interesse?

 

Of neem contact op met onze Corporate Recruiter Camiel.

Camiel Naus
Corporate Recruiter

Ik help je graag verder met alle vragen die je hebt met betrekking tot werken bij Colosseum Dental.

Gebeld worden?

Wanneer ik bereikbaar ben: